Overnatting

Auskin Kreative Senter

Ligger langs St. Olavsleden
AKS-Auskin Kreative Senter, er et trøndersk firkanttun, i et nytt og moderne bygg med høy standard og fokus på kreative løsninger og uttrykk.

Telefon

+47 45082838

Hjemmeside

www.auskin.no

Priser

Enerom kr 950, dobbeltrom kr 750 pr person, 4-mannsrom kr 650 pr person. Sengetøy og håndklær er inkludert. Telt i hagen er 300 kr pr person. Middag kr 290, frokost kr 150, lunsjpakke kr 130.

Standard

Selvhushold, men muligheter for å kjøpe mat.

Åpent

Hele året

AKS - Auskin Kreative Senter

AKS ligger i fredelige omgivelser. Maten som serveres er økologisk, lokal og basert på tradisjonsrike mattradisjoner.

Vi har 30 sengeplasser og kjøkken med plass til 30 personer, samt en stor uteplass for sosialt samvær rundt bålet.
Det er mulighet for selvhushold, samt vask og tørk av klær og sko.

Tilgjengelig rom for kontemplasjon. Det er mulighet til å leie verksteder for kreativt arbeid, både med og uten lærer, samt å få personlig veiledning på vandreprosessen, med kunstterapeutisk metode.
I den muntlige fortellertradisjonen om helgenkongen Olav Haraldson, fortelles det at deler av hæren til Olav hvilte her på det som i dag kalles Olsåkeren, før siste etappe mot slaget på Stiklestad. Historien gir et fint utgangspunkt til å kontemplere hvilken holdinger man bærer med seg og hva man må gi slipp på i en konfrontasjon, før man vandrer mot Stiklestad.

Bagasjetransport: Stiklestad - Auskin 50,-, Sul - Auskin 400,-, halvveis mellom Sul og Auskin 200,-. Auskin - Munkeby - 400,-

Auskin Kreative Senter