Overnatting

Vikhammer Motell & Camping

OBS! Motellet og Campingen er i øyeblikket tatt i bruk som mottak for flyktninger og har begrenset kapasitet for andre besøkende.

Telefon:

+47 73976164

E-post:

vikcampi@online.no

Hjemmeside:

www.vikhammer.no

Apent:

Hele året

Priser:

Teltplass: fra kr. 130,- inkl.dusj/WC
Hytter: Fra kr. 500,-
Enkeltrom: kr. 575,-
Dobbeltrom: kr. 675,-
Trippelrom med kjøkkenkrok: kr. 775,-

Vikhammer Motell & Camping ligger pent til like ved fjorden, 14 km nord for Trondheim. Vi har fasiliteter som sanitærbygg med privat bad, vaskemaskiner, tørketrommel, leie av sengeklær, gratis trådløst internett, og TV – stue.

Vikhammer Motell & Camping har trivelige hytter, både helt enkle med kun ett rom og store med ett eller to soverom og dusj/WC. Stedet ligger pent til like ved Trondheimsfjorden. Vikhammer Motell & Camping har helårsåpent med muligheter for langtidsleie og god plass både til bobiler, campingvogner og telt. Her tilbys blant annet: -Godt utstyrte hytter, de fleste med dusj/WC, -Ca 100 vognplasser, -Teltplasser, -Gangavstand til badeplass, -1000 år gamle gravhauger, -Gode fiskemuligheter, -Lekeplass

Vikhammer Motell har 49 rom. Alle rom har bad med dusj/WC, TV, gratis trådløst internett og kjøleskap. Ti av rommene har kjøkkenkrok. I Motelles finnes også Tv-stue med mange kanaler.

Vikhammer Motell & Camping har en enkel kiosk med salg av kioskvarer og enkel mat. Det er ca 600 m å gå til nermeste matbutikk og gode muligheter til å tilberede egen mat i alle boalternativene.