Pilegrimsleden | Pilegrimsloftet Borkerud
Overnatting

Pilegrimsloftet Borkerud

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Høyt, fritt og usjenert småbruk med pilegrimsovernatting

E-post

alv@lillelien.net

Telefon

+47 473 64 826 / +47 951 13 064

Adresse

Torsheimsvegen 81, 2635 Tretten

Pris

Fra 250.- NOK pr. person

Åpent

1. juni - 1. september

Avstand

Nær leden

Merk

Betjent herberge. Selvhushold. Ha med lakenpose. Middag 100 NOK, Frokost/Nistepakke 100.- NOK Åpent kapell. WiFi

Facebook

https://www.facebook.com/Pilegrimsloftet-Borkerud-109567652547213/?fref=ts

Borkerud er et tidligere småbruk med gamle hus rundt et idyllisk tun. Høyt, fritt og usjenert ligger det med vakker utsikt, ca. 10 min gange fra leden. Stedet har et kapell i et gammelt fjøs som er viglsa i 2016

Sengeplasser i stabbur, langloft og gammel tømmerlåve. Enkelt og velutstyrt kjøkken/oppholdsrom med hybelkomfyr, kjøleskap og vannkoker. Av mat er det mulig å kjøpe middagsporsjon eller suppepose, frokost (brød, tørrmat, pålegg, melk, kaffe, te) og niste (selvlaget).

Naturskjønn foss og elv med stor badekulp, 5 min å gå. Stor badedam med strand, 20 min å gå. Vertskapet behersker engelsk, tysk og fransk. For mer informasjon søk opp Pilegrimsloftet Borkerud på www.google.com eller facebook.com

Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

Facebook trykk her

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.