Overnatting

Pilegrimsherberge - Pilegrimssenter Hamar

Pilegrimssenter Hamar tilbyr et eget pilegrimsherberge, med rimelig overnatting i flersengsrom

Nett

http://www.hamar.pilegrimsleden.no

E-post

hamar@pilegrim.info

Telefon

+47 474 78 266

Adresse

Storhamargata 125, 2315 Hamar

Pris

300 kr per person

Avstand

Ved leden

Åpen

Betjent i perioden 15. juni - 15. august, mellom kl. 9-18. Ellers etter avtale

Merk

Herberge ved Domkirkeodden. Delt dusj/wc. Selvhushold. Gratis internett. Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen. 1 km til Hamar sentrum. Har sykkel til utlån. 1 km til nærmeste kjøpesenter (Maxi).

Herberget har to hyggelige soverom med gode senger - henholdsvis 4 + 6 sengeplasser. Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen.

Det er basert på selvhushold og har eget kjøkken der du kan tilberede dine egne måltider. Det er kort veg til butikker og spisesteder i Hamar, dersom du ønsker ferdig mat. Vi har en sykkel til utlån.

Alle rom har nylig vært igjennom en oppgradering, og som gjest hos oss har du tilgang til felles dusj og wc, håndvask og tørk av klær. Vi har egen pc og trådløst internett til bruk for våre gjester.

Vi oppfordrer alle til å forhåndsbestille for å være sikre på at vi har ledig kapasitet. Ta derfor kontakt med oss

Velkommen!

Hund er tillatt hvis andre gjester ikke har allergi.

* Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.