Overnatting

Meslo Herberge

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Bo på et levende gårdsherberge!

Telefon

+47 909 60 190

Adresse

Orkdalsveien 848, 7392 Rennebu

Pris

Fra kr 350 pr pers for overnatting, inkl sengetøy. Full pilegrimspakke m/mat fra kr 600,- dvs m/middag, frokost og nistepakke. (Du kan betale med kort.)

Åpent

Hele året

Avstand

Ved leden

Merk

Betjent herberge. Middag og frokost med niste kan kjøpes. Delt dusj/wc. Valuta: NOK / EUR /
Tar kort og Vipps

Ved tettstedet Stamnan i Rennebu, ligger gården Oppstuggu Meslo. Her tilbys overnatting i en trivelig renovert gammel tømmerstue, i stabburet og i Trønderlåna. Garden er i full drift; med kyr, sauer og gjester, og enkelte produkt kommer "rett fra åkeren"

På Meslo finnes 3 selvstendige enheter for selvhushold, og diverse rom for overnatting med frokost og eventuelt middagsservering. Totalt rundt 20 senger. Standarden varierer, fra dobbeltrom med bad, til enklere løsninger hvor man har oppholdsrom med kjøkkenkrok og deler bad i tilstøtende bygning. Kjøkkenløsninger med komfyr, kjøleskap og nødvendig utstyr. Trådløst nett.

Vi har en trivelig tømmerbu med soveplass til 2 personer, her kan du overnatte med hund og huset har enkel kokemulighet, og en enkel rasteplass med benker, bord og vannkran.

Stedet har alltid et åpent sjølbetjent alternativ hvor du finner noe mat. Ellers serveres enkel og ærlig tradisjonsmat.

Og om du vil gjøre det på den aller enkleste måten, har vi en gapahuk nede ved elva. Her er det utedo, madrasser og en bålplass. Tilbudet er gratis, men vertinna er glad om du legger igjen noen kroner.

På Meslo kan du fiske laks, oppleve dyr, spille bordtennis, dra på fjellfiske-fjelltur, ta ei natt på sætra, eller bare oppleve livet på landsbygda i Trøndelag ved å ta en hviledag på Meslo.

Lønnkammeret er ei gammal høyløe som er satt i stand til et stille rom hvor du kan trekke deg tilbake for stillhet og/eller samtale.

Vertinna ønsker å være hjelpsom, og på garden finnes blant annet skotørkere, vaskemaskin, lesestoff, grill og sykkel som kan lånes bort.