Overnatting

Johannesgården

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Overnattingssted med god atmosfære.

Nett

www.johannesgarden.no

E-post

post@johannesgarden.no

Telefon

+47 930 35 018

Adresse

Holtevegen 192, 2372 Brøttum

Pris

Kr 300 per person

Åpent

Mai - September

Avstand

0,8 km fra leden

Merk

Koselig herberge i rolige omgivelser. Delt dusj og wc. Selvhushold. Godt utstyrt kjøkken. Overnatting med egen sovepose kr 300. Leie av sengetøy kr 80. Leie av håndkle kr 20.
Vaskemaskin kr 30. Wi-F

Johannesgården ligger vakkert til i solhellinga, har egen hage og er et godt sted for ro og hvile. Det gamle stabburet er gjort om til kapell, og på en høyde ligger et lite himmelkapell. Disse er gode plasser for stillhet og bønn. I kapellet er det aftenbønn hver dag kl. 20.30. For vandrende pilegrimer er Johannesgården åpen i juni, juli og august. Utover det; ta kontakt for mulighet. Kapasitet til 14 gjester.

Kjøkkenet er godt utstyrt med blant annet oppvaskmaskin, kjøl/frys, komfyr, kaffetrakter og mikroovn. 2,5 km før ankomst, kan du proviantere i matbutikk i Brøttum sentrum.

*Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

Nærmeste pilegrimssenter er Regionalt Pilegrimssenter Hamar.

Kontaktinfo: tlf: +47 474 78 266 / E-mail: hamar@pilegrim.info.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.