Overnatting

AUDENHUS - PILEGRIMSHERBERGE PÅ VINGROM

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Sertifisert pilegrimsovernatting
Anette Røsjorde
Audenhus er en gammel gård som ligger idyllisk til mellom Biristrand og Vingrom rett ved leden på vestsiden av Mjøsa.

Adresse

Paul A Owrens vei 231 2607 Vingrom

Tlf

+47 959 92 309

Avstand til leden

0

Pris

Fra NOK 400

Standard

Herberge med delt bad. Enkelt kjøkken. Selvhushold

Annet

Enkel frokost inkl i prisen. Vannkoker, mikrobølgeovn, kokeplate, brødrister, kjøleskap, fryser og skotørker. Tilgang på grill ute. Drikkevann i kjøleskap. Vertskapet tilbyr enkel middag (kjøtt/fisk/vegan) kroner 100 per person. Håndkle, sengetøy og dyner etter avtale.

Åpnet

1.6 - 1.9 ellers etter avtale
Audenhus er en gammel gård og har vært i familiens eie i hvertfall siden 1826, men gårdsnavnet eksisterte allerede før år 1000. Her sitter historien i veggene og i bokhyllen. Herberget er i en gammel bygning med atmosfære og Audenhus har en lang og interessant historie

Her kan gjesten kose seg med utsikt over Mjøsa. Pledd ligger tilgjengelig for fri benyttelse
Gården har 10 sengeplasser, i et svært gammelt hus i tidstypisk stil, fordelt på 4 rom med enkel standard i rolige omgivelser alle med flott utsikt over Mjøsa. Rommene er ikke oppvarmet. Tilgang på vifteovn. Vedovner i flere rom. Innlagt strøm. Køyesenger i 3 soverom, enkeltsenger i ett soverom. Stort kjøkken. 2 stuer. Selvhushold.

Herberget har gammelt, enkelt kjøkken med vannkoker, mikrobølgeovn, airfryer, brødrister, kjøleskap, fryser og skotørker. Tilgang på grill ute.

Vertskapet tilbyr enkel middag (kjøtt/fisk/vegan) som tilberedes av den besøkende (kroner 100 per person).Det er ikke innlagt vann, men drikkevann i kjøleskapet. Tilgang til vann på bad/vaskerom i kjeller på hovedbygningen. Dusj/wc er delt med eventuelle øvrige gjester. Tilgang på vaskemaskin.

Butikker på Biri ca 5 km før Audenhus og Vingrom 2 km etter. Fra Audenhus er det kort vei (ca 400 meter) til både et bad i Mjøsa og nærmeste busstopp (Bakke camping) - med timesavganger til Lillehammer og Gjøvik.