Overnatting

AUDENHUS - PILEGRIMSHERBERGE PÅ VINGROM

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Anette Røsjorde
Audenhus er en gammel gård som ligger idyllisk til mellom Biristrand og Vingrom rett ved leden på vestsiden av Mjøsa.

Adresse

Paul A Owrens vei 231 2607 Vingrom

Tlf

+47 959 92 309

Avstand til leden

0

Pris

Fra NOK 400

Standard

Herberge med delt bad. Enkelt kjøkken. Selvhushold

Annet

Enkel frokost inkl i prisen. Vannkoker, mikrobølgeovn, kokeplate, brødrister, kjøleskap, fryser og skotørker. Tilgang på grill ute. Drikkevann i kjøleskap. Vertskapet tilbyr enkel middag (kjøtt/fisk/vegan) kroner 100 per person. Håndkle, sengetøy og dyner etter avtale.

Åpnet

1.6 - 1.9 ellers etter avtale

Audenhus er en gammel gård og har vært i familiens eie i hvertfall siden 1826, men gårdsnavnet eksisterte allerede før år 1000. Her sitter historien i veggene og i bokhyllen. Herberget er i en gammel bygning med atmosfære i veggene og Audenhus har en lang og interessant historie

Her kan gjesten kose seg med utsikt over Mjøas. Pledd ligger tilgjengelig for fri benyttelse

Hvis en vil ta et bad i Mjøsa, er det bare en kort gåtur unna.

Gården har 10 sengeplasser, i et svært gammelt hus i tidstypisk stil, fordelt på 4 rom med enkel standard i rolige omgivelser med flott utsikt over Mjøsa. Rommene er ikke oppvarmet. Tilgang på vifteovn. Vedovner i flere rom. Innlagt strøm. Køyesenger i 3 soverom, enkeltsenger i ett soverom. Stort kjøkken. 2 stuer. Selvhushold.

Herberget har gammelt, enkelt kjøkken med vannkoker, mikrobølgeovn, kokeplate, brødrister, kjøleskap, fryser og skotørker. Tilgang på grill ute.

Vertskapet tilbyr enkel middag (kjøtt/fisk/vegan) som tilberedes av den besøkende (kroner 100 per person).Det er ikke innlagt vann, men drikkevann i kjøleskapet. Tilgang til vann på bad/vaskerom. Dusj/wc er delt med eventuelle øvrige gjester. Dusj og toalett finnes i kjeller på hovedbygningen. Tilgang på vaskemaskin.

Butikker Biri ca 5 km før Audenhus og Vingrom 2 km etter. Fra Audenhus er det kort vei (ca 400 meter) til både et bad i Mjøsa og nærmeste busstopp (Bakke camping) - med timesavganger til Lillehammer og Gjøvik.