Pilegrimsleden | Gå pilegrim med familien din i sommer

Gå pilegrim med familien din i sommer

Borte fra hverdagens rutiner, med sekken på ryggen og blikket på et felles mål vil dere komme nærmere hverandre som familie. Men siden ledene kan være lange å gå fra start til slutt, har vi plukket ut noen turforslag med vandring og aktiviteter.

Hva er Pilegrimsleden?

St. Olavsvegene er et nettverk av til sammen ni leder med Nidarosdomen i Trondheim som mål. For 1000 år siden la pilegrimer fra hele Europa ut på den strevsomme reisen til Olav den helliges gravkirke. I dag er det å gå pilegrim godt tilrettelagt for familier, med mange overnattingstilbud og muligheter til å gjøre ulike aktiviteter underveis.

Les mer om pilegrimsleden

Dovrefjell – et hav av opplevelser

Dovrefjell har mange spennende friluftsaktiviteter for barnefamilier og ikke minst muligheten til å se moskus.
Les mer

Eventyrlig på land og til vanns i Gudbrandsdalen

En tur på Gudbrandsdalsleden gir rom for fine og stille stunder sammen i naturen – men også action for dere som søker det.
Les mer

Gøy og gru på Halden-tur

Haldenområdet er perfekt for turer med barn og kan by på mye lek, moro og spenning.
Les mer
Foto: Janna Opheim

Bynær vandring og moro i Sommer-Hamar

På pilegrimstur til hamarregionen kan dere lett kombinere vandring i flatt terreng med aktiviteter som er en «høydare» for barna.
Les mer
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.